Duit Wi-fi Money-Komisen setiap kali orang keluar duit di ATM


LuarkotakFB

Apa itu Wi-fi money ? Setiap bulan semua orang akan dapat gaji… Dan akan belanjakan duit untuk bayar instalment kereta, rumah, credit card, bil dan macam2 lagi. Maksudnya semua org berbelanja. Jadi dengan system wi-fi money kita akan dapat rebate dari duit yang dibelanjakan oleh orang disekeliling kita, setiap bulan berjuta (malah berbillion duit dibelanjakan semula). Dengan system wifi money kita akan dapat balik rebate dari duit yg dibelanjakan semula oleh orang sekeliling kita. Baru betul bijak berbelanja.

Tapi bagaimana? Kalau ikut cara biasa flow duit. Gaji-masuk bank-bayar bill. Antara bank dan bill orang keluar duit pakai atm kad/debit card (contoh cherry kad maybank) . Tau tak setiap transaksi, visa bagi Maybank 1%. Kita tak dapat apa2. Jadi dengan daftar RSI debit master kad , duit yang dibelanjakan akan kita dapat balik. Bayangkan setiap bulan average rm3000-5000 dibelanjakan oleh orang disekeliling kita, bayangkan 1000 org berbelanja bermakna rm3-5 million dibelanjakan semula. Kalau kita dapat rebate dari duit yang orang disekeliling kita, ia akan jadi pasif income.

Umpama wifi….dimana2 orang akan berbelanja tapi bila diconnectkan dgn rsi debit mastercard maka kita akan dapat duit bila mereka berbelanja dimana2 dan bila2 masa. ‘Wi-fi money’ telah membantu ramai mendapat USD 400 dalam masa 24 jam atau 7 hari dan sekiranya anda masih lagi membayar instalment kereta dan rumah, isi minyak kenderaan (semua jenama pun boleh) bayar bil kredit kad (yg tak habis2 bayar walau pun dah bertahun dan jika anda, rakan dan kenalan yang bayar sama macam anda, anda layak sertai wi-fi money kerana duit ini dibayar setiap bulan dan anda layak dapat rebate setiap kali mereka membayar. Ini yang kita namakan bijak berbelanja. Orang keluar shopping dapat duit. Kalau anda tak share org lain akan share dengan mereka, anda tentukan…

Download Ebook Rebate untuk full detail di http://facebookforcash.com/likeje & sertai SEMINAR PEMASARAN ONLINE yang membongkar Teknik2 terkini dalam menjana pendapatan 4-5 Angka Sebulan. Dapatkan 13 Taktik Pemasaran PERCUMA di ==> http://seminarpemasaranonline.com/klikje/

Affiliate Membership

Salah satu perniagaan internet yang menguntungkan adalah affiliate membership. Perniagaan affiliate ini adalah amat menguntungkan kerana komisen yang kita akan dapat bukan 50%, 60% atau 70% seperti affiliate yang kita promosikan produk orang lain tapi adalah 100% kepada kita sendiri. Ya betul, 100% komisen milik kita..

Saya sendiri telah menjalankan affiliate membership ini hampir setahun bulan April akan datang. Pada mulanya saya tak percaya kerana komisennya 100%. Selepas saya mencuba sendiri perniagaan affiliate membership ini, saya dapati ia amat menguntungkan dan pulangan yang saya dapat lebih dari jangkauan saya sendiri. Bahkan perniagaan affiliate ini adalah secara global, bukan seperti affiliate yang biasa kita dengar dengan menjual ebook bahasa melayu yang hanya untuk pasaran tempatan sahaja.



Paling BEST semuanya bergerak secara AUTO & 24/7. Saya xperlu risau macam mana nak jawab sebarang pertanyaan kerana semuanya autoreponder yang buat. Anda xpernah buat perniagaan internet? Atau masih mencari perniagaan yang sesuai? STOP!!! Anda telah jumpa dengannya sekarang. Apa yang membezakan saya dengan yang lain? Yang membezakan ialah BONUS yang saya berikan. Bukan duit tapi ILMU, saya akan berikan Training Site yang lengkap dengan panduan menjalankan perniagaan internet secara autopilot serta replicate website untuk setiap ahli secara PERCUMA. Ramai yang gagal menjalankan perniagaan internet sebab apa? TIADA training diberikan. Betul x? Nak belajar kat luar, personal coaching, beli ebook? Berapa nak kena bayarkan!!! Anda dah bersedia??? Masukan nama serta email anda dibawah ni SEKARANG!!! Saya akan berikan Laporan Khas kepada anda. Masukkan nama dan email anda di sebelah kanan laman ini.

Kelebihan kita berniaga produk digital serta idea bisnes internet.




Amat sesuai untuk sesiapa yang mahu cari cari duit di internet kerana:

• Memerlukan kos permulaan yang amat rendah. Malah, kos penghasilan produk adalah ‘zero.’ Anda hanya perlu taipkan produk informasi di Microsoft Word, kemudian convert kepada format file PDF. Anda sudah bole menjalankan online bisnes anda.

• Tak perlu simpan stok seperti produk fizikal serta boleh menjimatkan kos penyimpanan inventori.

• Boleh dilakukan di mana sahaja dan pada bila-bila masa. Ianya sangat fleksibel. Anda sendiri yang tentukan bila dan di mana ingin bekerja. Yang penting ada internet dan laptop. Dah jadi kerja part time di rumah untuk anda.

• Pasaran yang luas di mana anda boleh mendapat prospek melalui internet. Dengan teknik yang betul, anda boleh dapat prospek dari seluruh dunia.

• Boleh dilakukan secara part-time. Jika anda masih belajar atau bekerja, tak perlu nak berhenti kerja. Boleh jana pendapatan online 24 jam secara autopilot.

Terdapat pelbagai cara menjana pendapatan di Internet. Antaranya ialah menjual produk di facebook atau ebay, menjadi affiliate dengan mempromosi produk orang lain, menjual ebook dan software. Anda yang tentukan dengan memilih sendiri yang mana sesuai dengan anda. Yang paling penting anda mahu belajar bagaimana untuk menjalankan perniagaan internet.

Rahsia Jana Pendapatan Lumayan Dengan Menjual Software Di Internet

Rahsia Jana Pendapatan Lumayan Dengan Menjual Software Di Internet

Adakah anda tahu pasaran untuk perisian (atau software) adalah sangat lumayan. Mesti anda fikir macam mana anda nak buat software sebab anda bukan programmer dan mungkin itu halangan terbesar anda untuk buat duit dengan software. ANDA SALAH!

Walaupun anda bukan seorang programmer dan masih mahu menjana pendapatan yang lumayan di Internet, terdapat rahsia bagaimana anda bole cipta software anda sendiri. Perniagaan Internet semakin maju. Anda tidak perlu jadi programmer untuk menghasilkan pendapatan yang lumayan dengan software.

Patric Chan seorang yg tidak asing lagi sebagai usahawan internet telah buktikan serta menghasilkan jualan satu juta. Jika Patric yang tak tahu apa-apa pun tentang programming masih boleh memiliki software sendiri, kenapa tidak kita? Patric juga memberitahu bahawa salah satu software “kecil” beliau pun sudah menjana melebihi seratus ribu ringgit.

Rahsia Patric bukannya terletak di dalam penciptaan software sendiri. Sebaliknya, beliau berfikir sebagai seorang “software marketer” yang menggunakan kemahiran orang lain untuk menghasilkan software beliau sendiri. Anda pun boleh cipta software sendiri. Maksud saya memilikinya. Masukan nama & email anda dibawah utk menerima

TELESEMINAR PERCUMA

PAKAR SOFTWARE

Maaf kerana Promosi Pakar Software telah ditutup oleh owner ebook tersebut.




Kedai Facebook Alaf Baru




Kedai Facebook Alaf Baru

Facebook walaupun lebih dikenali sebagai laman social, kini telah mula mengorak selangkah lebih maju dengan membuat beberapa perjanjian bijak antaranya seperti perjanjian dengan PayPal, iaitu ‘agen bank’ paling besar di internet yang dimiliki oleh eBay. Kepada usahawan-usahawan yang menjalankan penjualan produk-produk berbentuk fizikal, kini anda bole perkembangkan peniagaan online anda di facebook secara lebih professional. Ketahui teknik paling mudah, paling murah dan paling cepat dengan kedai online yang lengkap dengan shopping cart dan sistem checkout di facebook.

Dengan Sistem Kedai Online Facebook yang amat hebat ini, ia akan dapat membantu anda meningkatkan jualan di facebook. Facebook telah memudahkan para usahawan internet ataupun usahawan offline, tidak kira sesiapa sahaja yang mempunyai produk untuk dijual di internet, inilah masanya anda didedahkan dengan satu sistem facebook e-commerce (KEDAI ONLINE) yang julung kalinya di perkenalkan hujung tahun 2010 ini.

Mungkin sebelum ini, anda menggunakan teknik “tagging menagging” gambar2 produk anda kepada semua fan page atau friend anda. Walaupun itu adalah cara marketing anda, tetapi ia tidak nampak profesional sebagai usahawan internet. Mungkin kenalan anda berasa ok dengan cara itu, tetapi tidak bagi orang lain. Jadi jangan berlengah lagi, transformasikan kaedah biasa anda sebelum ini kepada luar biasa hebat!! Produk yang amat disarankan untuk usahawan internet.

Disini akan saya kongsikan dengan anda bagaimana? “ TAKE ACTION” sekarang!!!

“KLIK DI SINI”

KEDAI FACEBOOK

Sila LIKE & SHARE

Affiliate bole Jana Pendapatan di Internet.




Affiliate bole Jana Pendapatan di Internet

Terdapat banyak cara sebenarnya utk mencari pendapatan sampingan bahkan jika dilakukan dengan betul & berterusan, ia bole menjadi pendapatan yg lumayan. Di zaman sekarang, internet adalah satu kepentingan kepada semua orang. Bole dikatakan setiap hari kita akan online. Betul tak? Jadi, apa kata kita online sambil menjana pendapatan.

Ramai orang nak cari pendapatan lebih tapi tak tahu bagaimana nak buat. Kalo kita tak tahu kita kena belajar. Salah satu cara untuk menjana pendapatan di Internet adalah Affiliate. Apa itu Affiliate?

Affiliate adalah perjanjian diantara penjual/pemilik produk dengan affiliater iaitu anda, dimana penjual akan memberi komisen dari setiap jualan yang dihasilkan dari USAHA affiliater itu sendiri. Ini bermaksud anda mempromosi produk org lain dan akan dapat komisen sekiranya produk itu dijual”

Terdapat ramai pemilik produk yang menawarkan program affiliate di Internet. Komisen yang akan diberikan selalunya 50% daripada harga asal produk itu sendiri. Contohnya jika produk itu dijual dengan harga RM 100, anda akan dapat komisen sebanyak RM 50. Ok tak? Setiap jualan dapat RM 50 tanpa perlu keluar modal? Jika dalam 1 bulan anda dapat 10 jualan, anda akan dapat RM 500 sebagai komisen. Itu baru 1 produk yg anda promosikan. Jika anda promosi 5 produk orang lain, berapa anda dapat? Dah tentu anda bole kira sendiri..

Susah ke nak buat? Rugi ke kalo buat? Saya bole katakan anda ‘TIDAK’ akan rugi apa-apa sebab anda bukan mengeluarkan modal untuk jual produk orang lain. Anda bukan perlu keluar modal dulu untuk beli produk itu & menjualnya semula. Anda hanya perlu promosi link affiliate yang anda dapat ‘SAHAJA’. Kenapa saya kata begitu? Anda tak perlu hantar produk tu kepada customer kerana segalanya akan diuruskan oleh pemilik produk tersebut. Anda juga tidak perlu melayan kerenah pelanggan kerana semuanya akan dilayan oleh pemilik produk. Senangkan!!! Anda hanya promosi & BERSEDIA untuk terima komisen. Best kan!!!

Tak pernah buat? Tak tahu cara nak buat? Tak tahu bagaimana nak cari produk? Tak tahu apa-apa? Jawapan kepada setiap soalan ni semua sebenarnya anda dalam diri anda sendiri. Anda kena belajar, adakah anda bersedia untuk BELAJAR? Adakah anda bersedia untuk DIAJAR? Anda sendiri ada jawapannya. Sekarang anda FIKIRKAN adakah anda bersedia untuk mengubah kehidupan anda? Jika anda dah sedia, teruskan kepada yang seterusnya..jika TIDAK, anda bole ‘STOP’ disini sahaja..

Disini akan saya kongsikan dengan anda bagaimana? “ACTION” sekarang!!

http://facebookforcash.com/likejer/